Dear Hyeri

Dear Hyeri

Sep. 24, 2024
Oyunuz: 0
10 11 Oyla

Oyuncular

신혜선 isJoo Eun Ho / Joo Hye Ri
Joo Eun Ho / Joo Hye Ri
이진욱 isJung Hyeon O
Jung Hyeon O
Kang Hoon isKang Ju Yeon
Kang Ju Yeon
Jo Hye-joo isBaek Hye Yeon
Baek Hye Yeon
진권 isJung Chan U
Jung Chan U
오경화 isKim Min Young
Kim Min Young

Açıklama

Dear Hyeri, erkek kardeşinin kaybolması ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden ayrılması sonucu derin bir acı çeken Joo Eun Ho’nun hikayesini anlatıyor. Bu süreçte dissosiyatif kişilik bozukluğu geliştiren Eun Ho, eski sevgilisi Jung Hyun Oh ile tekrar bir araya gelir. İkili, birbirlerinin yaralarını iyileştirirken, aşkın yeniden doğuşunu deneyimleyeceklerdir.

Shin Hae Sun, 14 yıllık tecrübesine rağmen adını duyuramayan Joo Eun Ho’yu ve hayat dolu bir park görevlisi olan Joo Hye Ri’yi canlandırıyor.

Lee Jin Wook ise, Joo Eun Ho’nun aksine iş hayatında hızla parlayan Jung Hyun Oh karakterine hayat veriyor. Hyun Oh, genel olarak nazik ve cömert olsa da, Eun Ho ile olan ilişkisi sık sık tartışmalara sahne oluyor. Uzun süren bir ilişkinin ardından yaşanan ayrılık, Eun Ho üzerinde derin izler bırakıyor.

Kang Hoon, model bir öğrenci ve haber spikeri olan Kang Ju Yeon’u oynuyor. Saf kalbiyle tanınan Ju Yeon, hayatında hiç kimseyle ciddi bir ilişki yaşamamıştır.

Jo Hye Joo, çok yönlü ve modern bir haber sunucusu olan Baek Hye Yeon’u canlandırıyor. Baek Hye Yeon, Kang Ju Yeon’u üç yıldır gizlice sevmekte ve bu hisleriyle yüzleşmekte zorlanmaktadır. İçsel mücadeleleri, dizinin duygusal derinliğini artıran önemli bir unsur olarak öne çıkıyor.

Dizinin temaları arasında kaybetme, aşkın gücü ve ruhsal iyileşme bulunuyor.

Dear Hyeri
Dear Hyeri
Dear Hyeri
Dear Hyeri
Orijinal İsmiTo My Haeri
Yayina giris tarihiSep. 24, 2024
Son yayın tarihiSep. 24, 2024
Sezonlar1
Bölümler12
DurumuReturning Series

Sezonlar ve Bolumler

1Sezon 1 Sep. 24, 2024

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak