Queen Woo

Queen Woo

Aug. 30, 2024
Oyunuz: 0
9.1 39 Oyla

Oyuncular

전종서 isQueen Woo / Woo Hee
Queen Woo / Woo Hee
김무열 isEulpaso
Eulpaso
지창욱 isKing Gogukcheon / Go Nam-moo
King Gogukcheon / Go Nam-moo
정유미 isWoo Soon
Woo Soon
이수혁 isGo Bal-gi
Go Bal-gi
박지환 isMoogol
Moogol
전배수 isWoo So
Woo So
조한철 isWoo Do
Woo Do
강영석 isGo Yeon-woo
Go Yeon-woo
정재광 isGo Gye-soo
Go Gye-soo

Açıklama

Queen Woo (2024) dizisi, Kore tarihinde iki kez kraliçe olan Woo’nun etrafında şekillenen bir dramayı konu alıyor. Kral Gogukcheon’un ani ölümüyle birlikte, Goguryeo Krallığı’nda büyük bir kargaşa başlar. Kral’ın ölümünün ardından, kraliçe Woo, 24 saat içinde yeni bir kral bulmaya çalışırken, beş kabile ve tahtın peşindeki prenslerin hedefi haline gelir.

Queen Woo Oyuncuları:

Jeon Jong Seo: Goguryeo’nun hem güzelliğiyle hem de zekasıyla tanınan ama mütevazi bir aileden gelen Kraliçe Woo Hee rolünde. Sarayda güvenebileceği tek kişi olan Kral Go Nam Moo’nun ölümünden sonra, sarayda kaos içinde kalan Woo Hee, hem kendi hayatını hem de krallığın geleceğini korumak zorunda kalır.

Kim Moo Yeol: Goguryeo’nun başbakanı ve generalissimo olmaya çalışan Eul Pa So karakterini canlandırıyor. Eul Pa So, Kral Go Nam Moo’nun sadık bir yardımcısıdır ama krallığın ölümünden sonra, güç ve sadakat arasında sıkışıp kalır.

Ji Chang Wook: Goguryeo’nun akıllı ve zarif Kralı Gogukcheon’u oynuyor. Kral Gogukcheon, stratejik zekasıyla bilinir ve Han Hanedanlığı’na karşı zafer elde eden bir liderdir. Ancak ölümünün ardından, sarayda büyük bir boşluk ve belirsizlik ortaya çıkar.

Jung Yoo Mi: Kraliçe Woo’nun kuzeyde güzelliğiyle tanınan kız kardeşi Woo Soon rolünde. Bir anlık karar sonucu kraliçe olmayı kaybeden Woo Soon, yeni bir kader arayışına girer ve bu süreçte sarayda farklı bir rol üstlenir.

Lee Soo Hyuk: Goguryeo tahtına aday olan üç prensenden biri olan Go Bal Ki’yi canlandırıyor. Go Bal Ki, otorite mücadelesinde gerilimli bir rol üstlenir ve krallığın geleceğini şekillendiren olayların merkezinde yer alır.

Dizi, tarihi bir arka planda geçerken, entrikalar, güç mücadeleleri ve kişisel çatışmalarla dolu bir hikaye sunuyor.

Queen Woo
Queen Woo
Queen Woo
Queen Woo
Orijinal İsmi우씨왕후
Yayina giris tarihiAug. 30, 2024
Son yayın tarihiAug. 30, 2024
Sezonlar1
Bölümler8
DurumuReturning Series

Sezonlar ve Bolumler

1Sezon 1 Aug. 30, 2024

(13) yorum

  • Madina3 Eylül 2024Yanıtla

    My dearest ten sonra iyi bir tarihi Kore dizisi gelmedi malesef. Eski tarihi Kore dizilerinin ağırlığı yok çoğu dizide. Bunun güzel olacağını düşünüyorum. Bölümler biriksin izleyeceğim

    • Kasımpatı4 Eylül 2024Yanıtla

      Buralar biram buram tarih kokuyor. Tarihi dizilere bayılıyorum. Bence buda güzel gibi. Bu kızın en son izlediğim dizisi de günümüz çok hoş bir diziydi. İnşallah buda güzel olur.

      • Kasımpatı6 Eylül 2024Yanıtla

        Kesinlikle dizi rezalet zira cinsel içeriği çok fazla ve dizi bundan ibaret saçma sapan bir dizi olmuş şahsen daha önce böyle bu derece açık sahneye sahip tarihi dizi izlediğimi hatırlamıyorum.

        • Valkrie GONDOL15 Eylül 2024Yanıtla

          Çin tarih dizileri gibi olmuş. Gereksiz saçmalanmış. Bu filmin 2024 yapımı olmasına inanamıyorum. Aksiyon görsellik strateji senaryo aşırı zayıftı üzülerek söylüyorum. Ama cinsel içerik kısmına katılmıyorum. Oyuncular güzel oynamış o bölümleri.

    • di la23 Eylül 2024Yanıtla

      tarihi dizi izlemek istiyorsanız şimdiye kadar izlediğim en mükemmel tarihi dizilerden birisi…The Empress Ki….51 bölüm ama hem konu olarak hem de görsel olarak şiddetle tavsiye ederim

  • korehayranı4 Eylül 2024Yanıtla

    7654432323yytyrtrreeeegfaymem

  • korehayranı4 Eylül 2024Yanıtla

    Aynen

  • Andalucia9 Eylül 2024Yanıtla

    Bir sürü hemde lüzumsuz sex sahnesi… temelin fıkrası gibi olmuş, biraz ondan biraz bundan , birazda cinsellik koyalım… yazık olmuş diziye..

  • korehayranı9 Eylül 2024Yanıtla

    8 bölümmüş. yorumlar kötü. izlenmez desenize.

  • MahmutT11 Eylül 2024Yanıtla

    Yeter dahaaa cıksın gelsin bölüm zaten adamım erkenden yolları ayırdı

  • MahmutT11 Eylül 2024Yanıtla

    Gelsin yeni bölüm artık zaten adamım erkenden yolları ayırdı

  • lara15 Eylül 2024Yanıtla

    Konuya ve dizi afişine baktığımda savaşçı, cesur bir kadını izleyeceğiz sanmıştım ancak yanılmışım. Keşke beklediğim gibi mücadeliyi konu alsaydı. Gereksiz sahneler yerine gerçekten tatihi karakter hareketlerini görseydik.

  • Lotus3723 Eylül 2024Yanıtla

    Oyunculara ve konuya bakınca tamam dedim iyi bir diziye başlıyorum .8 bölümü 1 günde bitirdim ,bana göre sürükleyici idi ama hep gece çekimi olduğundan yer yer bunaldım.Simdiye kadar hic bir kore dizisinde görmediğim ya da benim seyrettiklerim de hic bu kadar abartılı sex sahnesi yoktu iğrenç bile geldi diyebilirim.O banyo sahnesinde ki gözleri kapalı kadınlar çokkk sacmaydı. Final de savasın sonucunu gormek isterdim ama 1.bölumde sonucu verdiler zaten.Konu çok güzel ama senarist ve yönetmenler işi batırmışlar bence.

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak