Perfect Family

Perfect Family

Aug. 15, 2024
Oyunuz: 0
9.4 18 Oyla

Oyuncular

박주현 isChoi Sun-hee
Choi Sun-hee
윤세아 isHa Eun-joo
Ha Eun-joo
김병철 isChoi Jin-hyuk
Choi Jin-hyuk
윤상현 isChoi Hyeon-min
Choi Hyeon-min
최예빈 isLee Su-yeon
Lee Su-yeon
L isLee Sung-woo
Lee Sung-woo
이시우 isJi Hyun-woo
Ji Hyun-woo

Açıklama

Perfect Family” (2024), bir genç kızın karanlık bir sırrı ve onun etrafındaki dünyayı nasıl etkilediğini anlatan bir drama dizisidir. Dizinin merkezinde, liseli Choi Sun Hee’nin (Park Ju Hyun) sınıf arkadaşını öldürdüğünü itiraf etmesi yer alır. Bu itiraf, mükemmel bir aile imajı peşinde koşan ailesini derinden sarsar. Ancak ailenin annesi, bu trajediyi kendi sosyal statüsünü koruma aracı olarak kullanma yollarını arar.

Park Ju Hyun, dizide evli çift Choi Jin Hyuk ve Ha Eun Joo tarafından evlat edinilen Choi Sun Hee karakterini canlandırır. Sun Hee, okulda mükemmel bir öğrenci ve ideal bir evlat olarak görülmektedir. Ancak, bu dış görünüşün ardında derin bir boşluk ve karmaşa yatmaktadır.

Kim Young Dae, dizide zengin bir ailenin tek oğlu olan Park Kyung Ho’yu oynar. Karizmatik ve sevimli kişiliğiyle dikkat çeken Park Kyung Ho, lisede Choi Sun Hee ile tanıştıktan sonra hayatında köklü değişiklikler yapar. Ortaokuldaki asi döneminden sonra, Sun Hee’ye olan derin aşkı ve sürekli reddedilmesi, onun için hem bir umut hem de büyük bir acı kaynağı olur.

Choi Ye Bin ise, Lee Soo Yeon karakteriyle dizide dikkat çeker. Okula transfer olduktan sonra, yaşadığı karmaşık olaylar ve Sun Hee ile olan ilişkileri, hikayenin önemli bir parçası haline gelir. Soo Yeon, dışarıdan bakıldığında sıradan bir öğrenci gibi görünse de, olayların merkezinde yer alan ve önemli bir etkisi olan bir figürdür.

Perfect Family
Orijinal İsmi완벽한 가족
Yayina giris tarihiAug. 15, 2024
Son yayın tarihiAug. 15, 2024
Sezonlar1
Bölümler12
DurumuReturning Series

Sezonlar ve Bolumler

1Sezon 1 Aug. 15, 2024

(3) yorum

  • Nur15 Ağustos 2024Yanıtla

    Saat kaçta geliyor

  • unicorn3 Eylül 2024Yanıtla

    ilk bölüm pilot bölüm gibi bir şeydi ikinci bölümden sonra baya sarar bu dizi

  • Fbiorenz25 Eylül 2024Yanıtla

    Bugün bitirdim fena değildi.Ara ara kızı sorgulamadım değil ama genel anlamda dizi hoşuma gitti.Öyle akılda kalacak ve önerilecek bir dizi değil ama izlediğine pişman etmiyor.12 bölüm olması güzel aslında gereksiz sahneler olmasa 10 bölüm de bile bitebilirmiş ara ara x2 hızla izledim.Sonuç olarak mutlu son ve güzel bir dizi .10/6

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak