Romance in the House

Romance in the House

Aug. 11, 2024
Oyunuz: 0
8.1 18 Oyla

Oyuncular

지진희 isByeon Mu-jin
Byeon Mu-jin
김지수 isGeum Ae-yeon
Geum Ae-yeon
손나은 isByeon Mi-rae
Byeon Mi-rae
민호 isNam Tae-pyeong
Nam Tae-pyeong
Yoon San-ha isByeon Hyeon-jae
Byeon Hyeon-jae
김도현 isLee Jung-hyeok
Lee Jung-hyeok
김기천 isChoi Dong-jin
Choi Dong-jin
정웅인 isNam Chi-yeol
Nam Chi-yeol
김영재 isOh Jae-geol
Oh Jae-geol
박철민 isPark Byeong-hoon
Park Byeong-hoon

Açıklama

“Romance in the House” (2024) dizisi, hayatlarında bir şeylerin eksik olduğunu fark eden bireylerin bir aile olarak yeniden bir araya gelmesini ve aşkı bulmalarını konu alıyor.

Ji Jin Hee dizide, bir zamanlar başarılı bir restoran sahibi olan ancak başarısız iş girişimleri sonucunda ailesini kaybeden Moo Jin karakterini canlandırıyor. Geum Ae Yeon (Kim Je Soo) ile boşandıktan sonra çocukları Byun Mi Rae (Son Na Eun) ve Byun Hyun Jae (Yoon San Ha) ile ilişkileri bozulmuştur. Yıllar sonra ailesinin yanına döndüğünde, eski eşiyle yeniden bir araya gelme hayalleri kurmaktadır.

Kim Je Soo dizide Moo Jin’in eski eşi Geum Ae Yeon karakterini oynuyor. Eşinden boşandıktan sonra çocuklarını tek başına büyütmek zorunda kalan Geum Ae Yeon, Moo Jin’in beklenmedik dönüşüyle huzurlu hayatının alt üst olduğunu görür. Moo Jin’in dönüşü mahallede birçok dedikoduya yol açar.

Son Na Eun dizide, babasının annesinin hayatına geri dönmesini engellemeye çalışan Byun Mi Rae karakterini canlandırıyor. Büyük bir markette çalışan Mi Rae, aynı zamanda ailesinin geçimini sağlamakla yükümlüdür. Babasının dönüşü, onun için zorlu bir dönemeç olur.

Choi Min Ho dizide, eski ulusal tekvando takımının bir üyesi olan ve şu anda Mi Rae’nin çalıştığı markette güvenlik görevlisi olarak çalışan Nam Tae Pyung karakterini canlandırıyor. Gerçek kimliğini ve babasının marketin sahibi olduğunu Mi Rae’den gizler. Bu sırada, Mi Rae ile arasında duygusal bir bağ gelişir.

Dizi, geçmişin gölgelerinin günümüz ilişkilerini nasıl etkilediğini ve insanların içsel boşluklarını nasıl tamamladığını keşfeden bir aile draması olarak öne çıkıyor.

Romance in the House
Orijinal İsmi가족X멜로
Yayina giris tarihiAug. 11, 2024
Son yayın tarihiAug. 11, 2024
Sezonlar1
Bölümler2
DurumuReturning Series

Sezonlar ve Bolumler

1Sezon 1 Aug. 11, 2024

(4) yorum

  • Kasımpatı27 Ağustos 2024Yanıtla

    Dizi çok güzel olmuş değişik de bir konu ben daha önce buna benzer konuda bir şey izlediğimi hatırlamıyorum.

  • msmsmmsls8 Eylül 2024Yanıtla

    3ncü bolumdeyım ama güzel değil dizi birşey yok dizi de romantık diye geçıyor kızla oğlanın hiç sahnesı yok nerdeyse. süreklı aynı konu etrafında ılerlıyor şimdilik devam eder miyim bilmıyorum sıkıldım

  • nmdncdc15 Eylül 2024Yanıtla

    dizide anne baba başrol resmen ve onların sahneleri var sureklı. sona dogru guzelleşiyor dızı izliyorum ama çokta olmasa da olurmuş dizisi. birine önermem bu diziyi

  • Serpil Çimen23 Eylül 2024Yanıtla

    İnsanı sürekli gülümseten bir dizi. Keyifliydi

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak