Peki buradaki olay nedir?

Captivating the King 1.Sezon 16.Bolum


16. Bölüm FİNAL

Captivating the King sezon 1

(3) yorum

  • Meltem6 Mart 2024Yanıtla

    Koreli kadın aktörleri anlayamıyorum? Hangi erkek başrol oyuncusu film boyunca kadın giysileri ile oynamayı kabul eder? Neden film boyunca inat ve ısrarla kadını erkek gibi giydirmeye devam ettiler ve aktör de bunu kabul etmiş anlayamadım? Zihnimizdeki cinsiyet kavramını mı yok etmeye çalışıyorlar, amacı ne yani? Sevilen bir erkek aktörü film boyunca kadın kılığında tutsalar herkesin canı sıkılır. Ama kadının erkek gibi giyinmesi ve davranması rahatsız etmiyor. Etmiyor mu? Ben bu filmi, bir kadın başrol oyuncu var gibi seyredemedim açıkçası.

  • ririMirri20 Mart 2024Yanıtla

    Keşke izlemeseydim dedim ve son 8 bölümü atlaya atlaya sıkıla sıkıla izledim. Bundan sonrası spoilerrrr

    Önce ki kral hastalıklı bir tip. Zehirlenip ölmese kardeşini öldürecek ve başrolde ki kralımız boyle bir adama kerizcesine sonuna kadar bağlı. Sonradan kendisi Kral oluyor çünkü veliaht prensi ve prensesi koruyup tahtı prense bırakacak. Saçmalık buralarda başlıyor. Dizi böyle şekilleniyor. Başrol kadın sürekli erkek kılıgında ve başrol erkeğimiz erkekken aşık oluyor kendisine. Bir sürü klişe saçmalıklar yaşanıyor sıkıcıydı. Jo Jung-suk severim ama projelerini beğenemiyorum.

  • Agresifkoa23 Mart 2024Yanıtla

    Güzel bir senaryo olabilirdi ama çok saçmalamışlar.iki günümü bu diziye harcadığım için içim parçalanıyor aşırı sıkıldım bir kere oyuncular çok ruhsuz diyaloglar bayıcı olay yarım kalmış hissi veriyor kadın başrol sürekli erkek kılığında romantik kısmı neredeyse sıfır daha anlatacak çok şey var da zaten zamanım boşa gittiği için çok kötüyüm o yüzden yorumumu burada bırakıp hayatı sorgulamaya gidiyordum.

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak