Peki buradaki olay nedir?

Bloody Heart 1.Sezon 13.Bolum


13. Bölüm

Bloody Heart sezon 1

(5) yorum

  • Dizi Gurmesi14 Haziran 2022Yanıtla

    Krala burdan çok fena sövüyorum. Aklınca otoritesini güçlendirecekken bir sürü insanın ölümünü izledi. Sol meclis üyesi Park onu uyardığında gelseydi bu kadar kötüleşmezdi işler. Şu bölüme kadar kralın gerçekten iyi, akıllı, merhametli bir kral olduğunu düşünürdüm ama kendince iyi sebepleri olsa bile yaptığının bedelini bir sürü insan ödedi.
    Park abimiz son sahnede aşırı cooldu. Yapması gerektiğini düşündüğü şeyi yaptı. Güç karşısında boyun eğmedi.

    Bundan sonra eğer krala kinlenirse hiç kızmam. Bence kral da tahtan insin bizim kız oğlu büyüyene kadar naip olsun. Onun adalet duygusu daha güçlü bence.

  • Mrveee14 Haziran 2022Yanıtla

    Bayılıyorum ya ilk yorum

  • dizigurmesi00714 Haziran 2022Yanıtla

    off neler neler oluyor gittikçe daha da heyecanlı oluyor onca insanı katleden kraliçeden nefret ettim keşke sol meclis üyesi park öldürseydi son sahnede bizim kız kraliçe olur umarım hem zeki hem merhametli bu arada hizmetçi kızın ölümü beni aşırı ağlattı o neydi öyle neler yapmışlar kıza intikamı park hanım alır umarım

  • sero sero14 Haziran 2022Yanıtla

    Öncelikle GÜNCEL DİZİ izlemekten nefret ediyorum.
    Tarihi diziyi görünce hemen atladım izleyeyim diye şimdi sürüne sürüne izliyorum.. :c

    Dizinin bu bölümüne gelecek olursak;
    -Halkını düşünen bir kral var ortada.. Lakin meclisteki insanların Bakan Park tarafında olmasından ve ailesinin ölümüne neden olanların birarada olmasından nefret eden kralımız yaptığı oyun ile onların hayatı ile oynadı.
    -Zamanında kendi arkadaşlarının/kardeşlerinin ölülerinin dizili olduğu yoldan yürüdüğü için kralı tahttan indirip kendi bildiği yoldan ilerlemek isteyen Bakan Park yine başarılı olamadı çünkü kendi arzuları uğruna onu seven kadını kraliçe yaptı ve kadın resmen sarayın içinden geçti.
    -Dul kraliçe(naip) tahmin edildiği gibi Kraliçe Park’ın hamileliği yüzünden naipliği sallantıda diye gözü döndü. Bu durum yine dolaylı yoldan hem Bakan Park’a hem krala dokunuyor.. (Tebrikler yine başarısız oldunuz!)
    -Savaş Bakanı Cho, dostum.. Sen akıllanmazsın. Senin de gözün dönmüş.. Dinleme şu nankör kızını ya. DİNLEME!!!
    -Cariye Cho istediğin kadar kendini avut/kandır.. O kıza dediğin fare kelimesinin daha beteri kapında. O kızdan sorumlu olan sensin. (Melek gibi temiz ve saf gibi gözüken kız şeytan çıktı)
    -Son olarak Dul Kraliçe 🙂 Cidden seni sevmiştim.. Üzülüyordum yaşadıklarına.. Güç istemeni de anladım bir yere kadar.. Güçlü olan kadınları severim. Hemcinslerimin başarıları beni mutlu eder. LAKİN! Sen tadını kaçırdın bu işin.. Sana olan acıma duygum gitti. Tek beklediğim şey kellenin alınması.
    Erdemsiz olarak gözükmek umurumda değil. Kendi canını kıymetli bulanlar daha fazlasını hak ediyor.
    Hadi eyvallah!

    Umarım spoiler vermeden içimi dökebilmişimdir.

  • lotus16 Haziran 2022Yanıtla

    ilk sahne biraz gayceydi ya da ben çok yaoi okuyorum

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak