Peki buradaki olay nedir?

Oh My Ladylord 1.Sezon 16.Bolum


16. Bölüm

Oh My Ladylord sezon 1

(30) yorum

  • Efs13 Mayıs 2021Yanıtla

    Gözüm yollarda kaldı nasıl bitecek merak ediyorun altyazı için sabırsızım

    • Sancak BEY22 Mayıs 2021Yanıtla

      Bu diziyi boş vakti olanlar izlesin diyeceğim ama hiç içimden geçmiyor bunu demek size kalmış izlemek, boş vaktinşz varsa başka dizi izleyin,. Beklentiyi yukarıda tutmayın derim. Özellikle benim gibi dizi içeriğini okuyup beklentiyi yüksek tutanlar için söylüyorum ben de beklentiyi normalin bir tık üzetinde tutmuştum ama izleyince beklentimin de altın da oldu biraz hayal kırıklığı oldu. Sizlerde beklentiyi düşük tutun, puan verecek olursam 10 / 4 . Dizinin kötü oluşunun nedenini özetle , durağan ve ağır gitmesi. Ve başroldeki karekter tamamen zıt, uymamışlar özellikle erkek oyuncu hiç olmamış adam da mimik yok denecek kadar az, izlerken duyguyu vermiyor. Başka bir oyuncu olabilirdi, dizinin kötü olmasının en büyük nedenlerden biri diye bilirim bu yüzden Başroldeki kadın, oyunculuğun hakkını sonuna kadar vermiş..

  • Gamze13 Mayıs 2021Yanıtla

    bu son bölüm izleyenler nasıldı ben 10. bölümde bıraktım vaktim olursa devam edicem

    • Sedef14 Mayıs 2021Yanıtla

      Son bölüme geldiğinde yanına bi kutu mendil al lazım olur.

      • Gamze14 Mayıs 2021Yanıtla

        şaka yapıyosun kötü mü bitiyor sonu agaa bee

  • itachi3513 Mayıs 2021Yanıtla

    Kaç bölüm olucak

  • YokTanVar14 Mayıs 2021Yanıtla

    Öncelikle benim puanım 4-5 arası bence olmamış bir dizi. Lee-min ki x nana pek olmamış gibiydi. Kısacası atıştırmalık boş zamanınız varsa eğlenebileceğiniz bir dizi ama o kadar boş zamanınız varsa daha iyi bir dizi aramaya harcamanızı önermek istiyorum. /NOT:100 e yakın kore dizisi izledim ve bu puanı alan en fazla 3-4 dizi vardır.

    • Brc14 Mayıs 2021Yanıtla

      Verilen emeğe zamana yazııııkkk böyle mantıksız bir dizi sırf sonunu nasıl getirecekler diye meraktan atlaya atlaya izledim pişmanım özür diliyorum kendimden

  • Sedef14 Mayıs 2021Yanıtla

    duygusal anıma denk geldiği için mi yoksa dizi mi duygusaldı bilmiyorum ama son 10 dk epey ağlattı…

    • Meriveree22 Haziran 2021Yanıtla

      evett yaa

  • KD14 Mayıs 2021Yanıtla

    bu nasıl son ya yerle yeksan oldum

  • funda14 Mayıs 2021Yanıtla

    Bu nasıl bir son bu nasıl bir romantik komedi ancak dram olabilirdi….. Ama harika bir dizi tavsiyemdir.

  • rabia toplugedik14 Mayıs 2021Yanıtla

    çok güzel diziydi en başından bi sonun kaybolacağı belliydi bi ümit belki dedim ama yanıldım

  • angelo14 Mayıs 2021Yanıtla

    Ah son ana kadar umut etmiştim…güzel dizi izlenir ama ilk defa bir romantik komedi de böyle bir son izledim

  • Sena14 Mayıs 2021Yanıtla

    Samimiyetle söyleyebileceğim bir şey varsa o da finalin kesinlikle gereksiz kötü bittiği. Şu bahar çiçeklerinin yaprakları düşerken aklıma uncontrollably fond dizisi geldi. İzleyenler bilir o da hüzünlü bir sona sahipti. Fakat o dizide bir hastalık vardı ve ölüm kesindi. Buna rağmen dizinin sonu gayet mantıklıydı. Evet izleyenler üzülmüştü ve yine de bir mucize beklemişti. Ben de bir mucize beklemiştim. Bu dizinin son 2 bölümünü defalarca “ama bu çok saçma” diyerek izledim. Finalin son 20 dakikasını izlerken de “umarım güzel bir mantık açığı bulurlar ve biz de ikna oluruz” diyerek izledim. Aşırı aptalca geliyor komik ve tatlı bir son olabilirmiş. Han Bi Soo’nun babasını yanlış anladığı “49yıl” kısmı içimi tam rahatlatmıştı ki.. Gerçekten de dizi her şeye rağmen bir saçmalıktı. Bitirdiğim için kesinlikle rahatladım. Fakat hala çok sinirliyim. Birçok dram türünde dizi izledim ve böyle bir son hiç görmedim. Bizi üzmeleri çok sadistçeydi. Mutlu bir son olabilecek bir diziydi. Eğer ki geri dönebilecek olsam bu diziyi tamamen izlemezdim.
    Bazı eski aşkları hatırlatan nostaljik romantik sahneleri ayrı olarak izlerdim. Çünkü bu dizi çektiğiniz acılara kesinlikle değmiyor. Bazı sahnelere maalesef haksızlık ediyorum, farkındayım. Son olarak Lee Min Kİ’yi ve kimyası çok iyi olan bu çifti izlemek güzeldi.

    • ferit21 Mayıs 2021Yanıtla

      tamda aklımdakilerini söylediniz. romantik komedi diye izledik baştan sonra herşey mükemmel sıcacık samimi sonunda batırdılar..

  • Julya15 Mayıs 2021Yanıtla

    Lee min ki varsa izlerim ama üzüldüm son olmamiş lee mın kı yakişmamiş sana bu son

  • Eda15 Mayıs 2021Yanıtla

    Herkes ortak fikirde gibi izleyenlerin. Böyle bir sonu biz haketmiyorduk. Dizinin reytinglerinin düşmesi mantıklıymış bi umut sonunu beklemeliyim dedim kendime hep ama bu yıkıcı oldu tatmin etmedi. Tek sevdiğim şey oyuncuları sevmemdi onları izlediğim için mutluyum :.)

  • Hatice16 Mayıs 2021Yanıtla

    Saçmalık resmen sonuna kadar bekledim ya gelecek diye sinir oldum valla

  • Hatice16 Mayıs 2021Yanıtla

    Birde romantik komedi

  • kdrmdelisi16 Mayıs 2021Yanıtla

    ya benimde moralim bozuldu bu nasıl sondu ya çok acıklı kaybolması sartmıydı o kadar bekledimki bi ihtimal kaybolmaz diye tam 12 de a kaybolmaışş buerda olayına bile kandım 49 yıl yanlış anlamışım bile iyiydi sonu böyle olmak zorunda değildi bence sebebsiz yere kaybolma ne anlamadım bazı dizilerde oluyor belli bi zaman sonra dönseydi bari çok agladım yaaaaaa

  • GİZEM26 Mayıs 2021Yanıtla

    Öncelikle herkesin fikri tabi kendisine özgüdür . Zevkler ve renkler tartışılmaz . Benim içimden geçen düşünce de okuyun derim . Filmin sonu olması gerektiği gibiydi . Her romantik kore dizilerii mutlu sonla bitecek diye bir şey yok . Eğer bu film güzel bir sonla bitseydi saçma olurdu . Bazen en güzel aşkı dizinin sonunda fark ederiz. Kadın aşkı sayesinde birçok şey kazandı . Adamın oyunculuğu da olması gerektiği gibiydi çünkü dizi de daha önce gerçek aşkı tatmamış bir adam karakterini oynuyor . içinde ki sevgiyi dışına vuramaması herşeyi içinde yaşaması gayet normal ve oynanması zor bir durum . Çekenin de yazanın da ellerine sağlık . Çok güzel yerinde bir diziydi .

    • Meriveree22 Haziran 2021Yanıtla

      kesinlikle aynılarını düşünüyorumm

  • Dark Fate1 Haziran 2021Yanıtla

    Ya ne zaman böyle Kore dizisi izlesem sonunda hep boğazımda bir yumru dilimde bir düğüm finali hem hoşuma gidiyor hem de çok üzüyor ne yapacağım bilemiyorum.(Çok güzel bir diziydi keşke bir kaç yıl sonra devamı çıksa aniden şaşırsam !!!)…

  • Mahmut14 Haziran 2021Yanıtla

    Lee min ki dizide oynuyor diye ön yargım vardı ama tam tersi beni şaşırttı diğer dizilerdeki oyunculugundan farklı başarılı buldum ama gel gör ki bu seferde senaryo kötü. Bir bütünlük yok dizide çok kopuk final anlatmaya gerek yok zaten.

  • Meriveree22 Haziran 2021Yanıtla

    ya ! nasıl böyle bitebilir dünkü kafa karışıklılığıı ile bişey yazamadım ama bi muci<e falan olması gerekiyordu o kız aynı evde o anılarla nasıl yaşıcak yaaa

  • rojin24 Aralık 2021Yanıtla

    bu 17 bölümlük bir film 17.bölüm de final neden 17.bölümü yayınlamadınız

  • Koreadrama German6 Şubat 2022Yanıtla

    Ben bu diziyi begendim. 11 bölümden itibaren coooook Agladim.
    Bence sayfa bu diziye romantik komedi yazmamaliydi. 10. Bölüme kadar komikdi sonrasi ask ve hüzün gibi ama güzel bir hüzündü bence.
    Senarist sonu istedim gibi yahmamis olsada aklimda kalacak diziydi

    Izlemek isteyenler yorumlarda cok deyisik yorum görecek bazı kisiler kötü olmamis yazar benim gibi düsünenlerde güzel bir dizi derdi 10 puanlik dizi olmasada güzeldi
    Insanin Ruh haline Bagli bir dizi bence

  • hly16 Aralık 2022Yanıtla

    fantastik şeyler varsa yazsalarda bizde kendimizi hazırlasak romantik komedi diye izledik neyse izleyip görün nasıl biittiğini 🙂

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak