The Game: Towards Zero

The Game: Towards Zero

Jan. 22, 2020
Oyunuz: 0
9.2 234 Oyla

Oyuncular

Ok Taec-yeon isKim Tae Pyung
Kim Tae Pyung
Lee Yun-hee isSeo Joon Young
Seo Joon Young
Lim Ju-hwan isGoo Do Kyung
Goo Do Kyung
Park Ji-il isNam Woo Hyun
Nam Woo Hyun
Choi Jae-woong isHan Dong Woo
Han Dong Woo
Lee Bom isJi Soo Hyun
Ji Soo Hyun
Park Sang-won isLee Joon Hee
Lee Joon Hee
Yoon Ji-won isOh Ye Ji
Oh Ye Ji
Jung Dong-Hwan isTeacher Baek
Teacher Baek
Ryu Hye-rin isLee Yeon Hwa
Lee Yeon Hwa

Açıklama

The Game: Towards Zero dizisinde, yaşanan bir seri cinayet vakasını araştıran bir kahin ile bir dedektifin yaşadıkları anlatılıyor.Kim Tae-Pyung bir kahindir.İyi görünüşlü ve varlıklı biridir.Onu diğer insanlardan ayıran en büyük özelliği ise insanlara baktığında onların ölüm anlarını görmesidir.O bugüne kadar yanlızca Joon-Young’un ölüm anını görememiştir.Joon-Young ise bir dedektiftir.Mesleğinde çok başarılı olmasının yanında oldukça sabırlı da bir yapıya sahiptir.Bir olaya yoğunlaştığında hissetikleri genelde doğru çıkmaktadır.Bu iki karakter bir dizi cinayetin üzerindeki sır perdesini kaldırabilmek için birlik olacaklardır.İyi seyirler.

The Game: Towards Zero
The Game: Towards Zero
Orijinal İsmi더 게임: 0시를 향하여
Yayina giris tarihiJan. 22, 2020
Son yayın tarihiJan. 22, 2020
Sezonlar1
Bölümler16
DurumuReturning Series

Sezonlar ve Bolumler

1Sezon 1 Jan. 22, 2020

(30) yorum

  • Ömer Tay25 Şubat 2020Yanıtla

    Emeğinize sağlık 19 ve 20 blm neden açılmıyor

    • Genel_izleyici22 Haziran 2021Yanıtla

      Dizi çok güzeldi polisiye gizem heycan fantastik (ölüm anını görebilme) hepsi vardı..
      Herkes yaptığı şeyi kendi iradesiyle yapıyor ama kötü veya iyi ne yapıyorsa insani etrafındakiler etkiliyor veya yönlendiriyorlar ve Hyunwoo’ya bu yüzden çok üzüldüm etrafındakilerin kurbanı olup iradesini doğru yönde kullanamadı annesi terk etti (ne kadar acımasızca) muhabirler çocuğu rahatsız etti yalan yere babası hapis yattı ama ne kadar etrafından etkilensede iyiyi ve kötüyü ayırt etmemiz içinde akıl ve irade verilmiş o yüzden hyunwoo tabiki tam anlamıyla suçsuz değil.. benim çıkardığım ders kim olursan ol anne ol abi ol arkadaş veya bir polis ol doğru yaptığın sürece sevdiğin ve etrafında olan insanlar senin yüzünden zarar görmezler kimse kendisi tarafından bir başkasının zarar görmesini istemez..

      • Felix Skz15 Kasım 2021Yanıtla

        Dizini konusı çok güzel fakat güncel dizi bataklığından çılamadığım için önceden yayınlanmış olanları izleyemiyorum 🙁

    • ahududuprens24 Nisan 2022Yanıtla

      Dizinin tanıdık sahneleri olması ile birlikte hiç tanıdık olmayan sahneleri de vardı. Çok güzel bir hikayeye sahipti bence. Dizi, insanların gözlerine baktığı zaman onların ölmeden önceki anlarını görebilen bir adam, geçmişte travmatik olaylar yaşamış bir diğer adam ve kadın üzerinden ilerliyor. Bu diziden yaptığım çıkarım, düşüncesizce ya da düşünerek yapılan en küçük hareketin diğer insanların hayatını ne kadar büyük bir şekilde etkileyebileceği üzerindeydi. Oyunculuklar enfesti. İki erkek başrol de döktürmüştü. İkisini de daha önce izlemiş biri olarak söylüyorum, bu ikisinin de aldığı en ağır karakterli rollerden biriydi ve kesinlikle üstesinden gelmişler bence. Kötü olan karakterimizle diğer kötü karakterlere nazaran daha fazla empati kurduğum doğrudur. Ama onun bir şeyler yaşaması yaptığı hiçbir şeyi haklı çıkarmıyor tabi ki. Ayrıca asıl suçluyu hep başka yerlerde aradığını da belirtmek isterim. Bununla birlikte hikayede işlenen en ufacık hamlelerin bile bir anlamı vardı. Sonunu çok güzel bağladıklarını düşünüyorum. Yapılan haksızlıklar olduğunu düşünüyor muyum? Evet. Ama genele baktığımızda iyiydi. Bazı sahneler duygusal olarak çok ağırdı bence. Geçmişte yaşanılan her sahne yürek dağlayan cinstendi. Bir diğer dikkatimi çeken konu ise geleceği değiştirmeye çalıştıkça geleceğe kapılmaları, aslında yapılan her hamlenin onları değiştirmeye çalıştıkları geleceğe götürmesi olayıydı. Anlatılmak istenilen, çok güzel yansıtılmıştı. En başta olaylar hızlı gelişiyor gibi gelebilir ama izledikçe asıl olayların daha farklı olduğunu anlayacaksınız. Bir de dizilerde ne olayların çabucak açığa çıkmasına alışkınız ne de olayın çözülme sürecinin yavaşlığına. Genelde olaylar son bölümlerde ortaya çıkıp şak diye çözüldüğü için ne prosedürler gösterilir bize ne de işleyiş süreci. Bu dizi diğerlerinden daha farklı ele alıyor olayları. Bu yüzden biraz değişik gelebilir. Bu diziyi kendim araştırarak buldum aslında. Adını daha önce hiç duymamıştım. Neden abartılmadığını da anlamış değilim. Eğer polisiye olaylarını seviyorsanız kesinlikle izlemenizi öneririm. >.<

  • zehra27 Mart 2020Yanıtla

    müQ bir diziydi konusu efsane değişik ama bitince baya bi boşluğa düştüm

  • Jung hae-in27 Haziran 2020Yanıtla

    Müthiş bi dizi kesinlikle izlemiştim

  • kim-ji-soo13 Temmuz 2020Yanıtla

    acayip güzel bi diziydi izlemenizi öneririm konusu süper zaten ve katil çok yakışıklı

  • denizpie22 Ekim 2020Yanıtla

    başlamak istiyorum da güncelde o kadar dizim var ki

  • Kübra25 Ekim 2020Yanıtla

    Kesinlikle çok güzel bir diziydi. Sonuda hüzünlü bitmiyor. İzlenmesi gereken bir dizi. Konu çok iyi işlenmiş.

  • sonelestirici27 Aralık 2020Yanıtla

    Acaba insanın kaderi seçimlerle değişir mi yoksa ne yaparsan yap sonuç aynı mı olur.. Diziye göre değişebilir Do Kyung ne kadar kötü olursa olsun dizi de en çok üzüldüğüm karakter, berbat bir hayat acılardan dolayı tamamen tükenmiş bir sabır, psikolojisi bozulmuş küçük bir çocuk final de bir sahne var Do Kyung’a destek olunsaydı hayatı nasıl olurdu o kadar çok üzüldüm ki zaten küçüklüğünü oynayan çocuğun yüzü hüzünlü geliyor bana iyice üzüldüm karaktere.. Her neyse boşroller arasında aşk var ama yok gibi ne zaman aşık oldular ne ara bu kadar birbirleri için vazgeçilmez oldular hiç anlamadım..

    Genel olarak dizi heyecanlı özellikle ilk 5-6 bölümü baya merak ediyorsun sonra tempo düşüyor ve yer yer sardırıyorsun en azından ben bu şekilde izledim. Çok geniş bir final yapmışlar Kore dizilerinden beklenmedik bir final bölümüydü tatmin olur musunuz bilmem ama rahat rahat işlemişler finali. Tavsiye edip etmemekte kararsızım ama severek izledim ben..

  • FreudMa30 Aralık 2020Yanıtla

    İnsanlarin geleceklerinin şekillenmesinde çocuklukta yaşanmış travmaların etkisini anlatan bir yapım.Asıl başrol karakterlerin hikayesinden ziyade Yan karakterlerden Lim ju hwan ‘ın yaşam tercihi, olayları sekillendiryor bence.Unutmamaliyız ki günümüzün kötü insanları bir gün çocuktu. İzlemenizi tavsiye ederim

  • jimin6 Şubat 2021Yanıtla

    romantik mi

    • FreudMa21 Şubat 2021Yanıtla

      Polisiye daha fazla diyebilirim.

  • öylesine10 Şubat 2021Yanıtla

    kimse kötü doğmaz sonradan kötü olur. kötü olmak insanın elindedir, size bir sürü kazık atmış olunsa da sen masumiyetten yana olmalısın , senin acını masum insanlardan çıkarmak seni haklı kılmaz aksine seni onlardan biri yapar. Dizi bana bunu anlattı. Dizi de en sinir olduğum katilin annesi oldu, nasıl bir insan çocuğunu terkeder anlamam, sonra çıkıp ağlayıp pişmanlık gözyaşları bence timsah gözyaşlarıdır. Hiç bir şey çocuğunuzdan vazgeçmeniz için neden değildir.

  • AHMET HAVUZ1 Mart 2021Yanıtla

    dört dörtlük bir konu kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum romantik olarak bakmayın, çıkarılacak çok dersler var

  • Genel_izleyici8 Mart 2021Yanıtla

    Diziyi merak ediyorum ama çok fazla dizim var şuan..

    • Genel_izleyici20 Haziran 2021Yanıtla

      Sonunda sıra geldi diziye:))

  • naz er6 Nisan 2021Yanıtla

    Yine özel bir güç. Ancak bu seferki daha makul ve yerinde olmuş. Ben sevdim başlamak isteyen varsa tavsiye ederim. Sonunu bağlayış şeklide güzeldi.

  • coffeeandmuffin8 Nisan 2021Yanıtla

    taecyeon hayranı olarak çok beğendiğim bir dizi. Herkese tavsiye ederimm

  • They See Me Catwalkin'14 Nisan 2021Yanıtla

    Aşkım biraz daha bekle My Love From the Star ve My Girlfriend is a Nine Tailed Fox bitsin koşa koşa sana gelicem .s .s .s

  • They See Me Catwalkin'20 Nisan 2021Yanıtla

    18:04:2021 de izlemeye başladım.. 20:04:2021 de bitirmiş bulunmaktayım.. Mutlu son olduğu için duygusal bir topum şuan. Mutsuz son olacak diye ödüm bo- korktum işte. Mutsuz son olsaydı muhtemelen sinirden ve üzüntüden bilgisayarı kırardım……… Hem güldürdüğün, hem ağlattığın, hem de sinir krizleri geçirttiğin için teşekkürler The Game: Towards Zero, favori dizilerimdesin artık.. Özleyeceğim sizi.. ♥♥

  • KoyaForNamu30 Nisan 2021Yanıtla

    DİZİ İÇİN DETAY ARAYANLARA 12. BÖLÜMDEN BİLDİRİYORUM
    Benim gibi dizi izlemekten çok dizi aramaya vakit ayıran biriyseniz bu yorumu sizin için bırakıyorum.

    Erkek başrolün rolü bu kadar sahiplenmesi ve sahici performansı diziyi ayrı bir gerçeklik düzeyine taşıyor. (zaten sevdiğim de bir oyuncuydu) Kadın başrolün ise yüzü hatırlayamadığım şekilde diğer dizilerden tanıdık ama onu ilk kez başrol olarak görüyorum. Role uygun sakin bir hanım bghfghfjf İkinci erkek başrole gelicek olursak gerçek hayatta da adli tıp uzmanı olmalı bence. Çekimlerden önce çokça gözlem yapmış olmalı ki tavırları ve karakteri oynamıyor, yaşıyor.

    Dizinin genel konusu polisiye sevenleri diziye yakınlaştıracaktır. Bunun yanı sıra ölümün olduğu diziye dram da otomatik olarak girer. Hemen tırsmayın, her şey o kadar dengede ilerliyor ki ‘ay azcık da dram varsa noolmuş’ diyeceksiniz.

    Dizinin çekimlerinde diğer Kore dizilerine nazaran bazı farklılıklar var. Bazen (hatta %45) sadece ortam sesini koyuyorlar. Sürekli arka fon müziğiyle her sahneyi izlemeye o kadar alışmışız ki başta ‘müzik koymayı unuttular galiba’ dedim. Sonrasındaysa oyuncuyla baş başa kalıp durumun içine çekilmenizi istediklerini anladım. Bazen ise duyguları doruğa taşımak için arka fonda şiddetli bir melodi kullanmışlar. Benzer şekilde buralarda duygularınız arşa çıkıyor. Bu diziye bir anahtar kelime vermem gerekseydi ”denge” derdim. Her şey sakin bir uyum içerisinde.

    Son olarak yine benim gibi dizilerde başroller dışındaki yan oyuncuların süreyi doldurmak için sürekli çekim yaptığı hissine kapıldığınızdan atlaya atlaya sadece başrol sahnelerini izliyorsanız, doğru yerdesiniz. (Kore’nin ayılıp bayıldığı meşhur dizilerde bile bunları görüp atlardım) Buradaki her sahne kısa ve öz, hikayeyi bir sonraki adıma taşıyor. Atlamak istediğim bir sahne olduğunu hatırlamadım.

    Bir de belki ilk bölümlerdeki liseli kızın kaçırılma olayından pek izlenme vibe’ı alamazsanız diye söylüyorum, bence olayın bağlandığı sonraki süreç daha güzel.

    Bir de sektörde o kadar saçma dizi varken bu neden abartılmadı onu anlamadım. İyi dizileri eşeleyip bulmak zorunda kalıyoruz. Benzer şekilde tüm kaliteli dizi tavsiyelerine açığım.

    Spoiler vermeden bir dizi ancak bu kadar tanıtılabilir, gerisi size ve diziyle doğru zamanlamada karılaşıp karşılaşmadığınıza kalmış. İyi seyirler.

    • KoyaForNamu1 Mayıs 2021Yanıtla

      FİNALDEN BİLDİRİYORUM

      Sonu, alışık olduğumuz Kore usulü becerilememiş, eksik kalmış, bazı konuları atlanılmış finallere bin basardı. İki erkek başrol de dizinin hakkını vermiş. Ayrıca bu travmaların işlenişinden kolayca anlaşılıyor ki hikayenin yazımında bir psikolog da yer almış. Hatta adli tıpçı beyin hikayesinin gerçek bir olaydan alındığını düşündüm.

      Final bağlantılara bakılırsa neredeyse son üç bölümde başlıyor, son iki bölümde kesin final konusu işleniyor ve son bölümde konu nihayete eriyor. Her şeyi, herkesi o kadar işlemeye zamanları olmuş ki Kore dizi tarihinde içimde böyle hiç soru işareti bırakmadan biten başka bir final oldu mu hatırlamıyorum. (dizinin türü itibaiyle özellikle polisiye ve aksiyon başta olmak üzere)

      Ayrıca bence dizinin son yarısı, ilk yarısından daha güzeldi. İlk yarıyı da beğendim ama karakterlere ve konuya alışınca ve olay ağları genişleyince daha da aktı sanki bölümler.

      Şimdi başka dizi aramaya gidiyorum, size iyi seyirler.

      • Brc15 Mayıs 2021Yanıtla

        Beğendiğin dizileri yazarsan sevinirim

        • KoyaForNamu28 Mayıs 2021Yanıtla

          Flower of Evil
          Time
          Memories of Alhambra
          My Country: The New Age
          Watcher
          WWW Search

          • lyyla13 Ocak 2022

            merhaba dizi mutlu son mu ona göre başlıcam <3

  • gün23 Ocak 2022Yanıtla

    çok beğenerek izledim her bölümüyle çok güzeldi

  • Sunshine7 Şubat 2022Yanıtla

    Yaa diziyi uzun zaman önce izlemistim.Karşima çikinca yorum yapayım dedim.Çok çok güzeldi.Aslınde ilk kez izlediğimde ilk bölümde bırakmıştım.Sonra bir şans daha verdim ve aşiri iyi ilerledi.Kaliteli bir yapimdi

  • zeynep sude4 Nisan 2023Yanıtla

    izlediğim iki üç tane falan dizi var bitsinler izlemeyi çok istiyorum bu diziyi

  • KoyaForNamu26 Temmuz 2023Yanıtla

    Her karakterin gelişim gösterdiği, hikayesinin sonunun getirildiği, iç dünyalarının derinlemesine işlendiği nadir senaryolardan. İkinci kez bitirdim diziyi :’)

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak