Woman of 9.9 Billion

Woman of 9.9 Billion

Dec. 04, 2019
Oyunuz: 0
7.2 67 Oyla

Oyuncular

Cho Yeo-jeong isJung Seo Yun
Jung Seo Yun
Kim Kang-woo isKang Tae Woo
Kang Tae Woo
Jung Woong-in isHong In Pyo
Hong In Pyo
Oh Na-ra isYoon Hee Joo
Yoon Hee Joo
Lee Ji-hoon isLee Jae Hoon
Lee Jae Hoon

Açıklama

Dizide, zor şartlar altında yaşayan Jung Seo-Yeon’un eline, 9.9 milyon won para geçmesiyle birlikte hayatının değişme hikayesini izliyoruz.O, çocukluğundan beri mutsuz bir aile hayatına sahip olmuştur.Babası ona ve ailesine karşı şiddet uyguladığı için Jung Seo-Yeon, yakaladığı ilk fırsatta evi terketmiştir.Sonrasında bir evlilik yaşamışsa da onda da mutluluğu bulamaz ve ayrılır.Kang Tae-Woo,bir polistir.Ancak onu diğer dedektiflerden ayıran birçok özellik vardır.Kang Tae-Woo, ele aldığı bir davayı soruştururken kendini davaya adar ve toplum kuralları dahil hiçbirşeyi umursamamaktadır.Meslek hayatı bu şekilde devam ederken ona iftira atılır ve rüşvet almakla suçlanır.Bu sırada onun için hayattaki en önemli insan kardeşi ölür ve o dedektifliği bırakır.Kang Tae-Woo, kardeşinin ölümünün ardında başka nedenlerin olduğunu düşünür ve bu ölümün nedeninini ortaya çıkarmak ister.Bu sırada o ve Jung Seo-Yeon’un yolları kesişir.

Woman of 9.9 Billion
Woman of 9.9 Billion
Orijinal İsmi99억의 여자
Yayina giris tarihiDec. 04, 2019
Son yayın tarihiDec. 04, 2019
Sezonlar1
Bölümler4
DurumuReturning Series

Sezonlar ve Bolumler

1Sezon 1 Dec. 04, 2019

(5) yorum

  • peace4 Şubat 2021Yanıtla

    Hiç yorum yok bari ben birşeyler yazayım. Dizi güzel başlıyor. Şu an 15 bölüm seyrettim . Sıkılmaya başladım ama sonunu merak ettiğimden seyredeceğim. Birazcık spoiler içerebilir mecburen isterseniz devamını okumayın. Dikkat etmeye çalışacağım keyfiniz kaçmasın diye. Bir para var ortada. Ona sahip olmaya çalışan insanlarda var tabi ki. Parayı harcamaya korkanlar varlık içinde yokluk yaşamaya devam edip ellerinde tıtmaya çalışıyorlar. Ama para çok kaygan zeminde elden ele gezip duruyor. Çok akıllı gibi duran kadın şu ana kadar aptallıklarla dolu iş yapıyor. Kadın her dizisinde buzdolabı karakterinde. Sanki gerçek hayatta da öyle bu kadın. Bakınca donuyor insan. Artık bıraksam diziyi derken yeni birileri ve kadının esrarengiz geçmişi devreye girmeye başladı. Diziyi seyrederken insanı para hırsı sarıyor karakterler gibi. Hangi karaktersiniz onu dizide bulabilirsiniz. Her karakterin paraya bakışı farklı. Kimi para için herşeyi yapıyor. Kimi paylaşmaktan yana ,kimi hepsini istiyor,kimi gerçeği paraya tercih ediyor. Bitirince tekrar yazarım. Aslında birçok diziden heyecanlı. Heyecan ve stresle devam ediyor . Seyredilmeye değer.

  • peace5 Şubat 2021Yanıtla

    Seyredin, ben sinir ola ola bitirdim. Ben yandım sizde yanın.

    • ışıkvarmademkanadıkimtakar6 Mart 2021Yanıtla

      ışık öyle bir şey ki yanacağını bile bile kanat çırptırırmış mahluğa, ben bu kadına hastayım mimiksiz dese de herkes karakter neyse o diyorum ben ve kanatlarımı çırpıyorum hadi bakalım tek yanan sen olma madem 🙂

  • popkeksin bu dunyada teksin27 Mayıs 2021Yanıtla

    kim kang woo sevdiim icin basliyorummm

  • Serpil Çimen15 Temmuz 2021Yanıtla

    Birinci bölüm 100.dakikada calan şarkıyı duyunca cok şaşırdım. Çünkü bu şarkı; sözleri Aysel Gürel’ e, müziği Zülfü Livaneli’ ne ait olan “Sürgün” adlı sarki. Kesinlikle o. Sırf bu yuzden bile bu diziyi izlerim.

Yorum Yaz

İsim *
Görünen Ad Ekle
E-posta *
E-posta adresiniz yayımlanmayacak